Sådan arbejder vi: 4 – 3 – 2 – 1 GO!

Sådan arbejder vi: 4 – 3 – 2 – 1 GO!

FM Bygningsdrift har specialiseret sig i at arbejde med projekter, der sætter et stort aftryk i deres nærområder. Netop derfor har de også en stor påvirkning på mange mennesker under især udførelsen; det gælder i forhold til bygherren, projektteamet, entreprenører, håndværkere, leverandører til byggeprojektet, naboer til byggeriet, forretninger og øvrigt erhverv i nærområdet mv. Det medtænker vi fra projektets start af og fører det igennem i alle byggeriets faser. Derved har vi fokus på helheden hele vejen igennem projektet, og det er vigtigt, fordi glæde og trivsel skaber en bedre produktion.

4 – 3 – 2 – 1 sammenfatter FM Bygningsdrifts opdaterede og mere menneskelige tilgang til vores rådgivnings- og logistikvirksomhed, hvor vi har et stort fokus på processen og på kommunikation:

04
Vi er eksperter indenfor 4 typer projekter

Vi har siden starten i 2003 været en del af mange store og mange komplekse projekter. Arbejdsopgaverne har varieret, men det har resulteret i, at vi har opnået stor erfaring indenfor 4 overordnede typer af projekter:

  • Komplekse projekter
  • Bydele
  • Sygehuse
  • Butikscentre
Læs mere
03
Vi tilbyder bygherrer 3 ydelser

Vi er bygherrenes højre hånd og varetager deres ønsker og fokuserer på deres mål. Derfor skal alt, hvad vi foretager os, give værdi for vores kunder. Vi tilbyder at hjælpe med:

  • Byggerådgivning
  • Byggeproces
  • At bygge med trivsel
Læs mere
02
Samspillet mellem mennesker og teknik er vores fokus

For at kunne anvende og udnytte teknik optimalt kræver det, at vi ved, hvordan teknikken påvirker processen samt mennesker og deres trivsel under et byggeprojekt, men også efterfølgende når de færdige bygninger skal bruges. Derfor har vi fokus på samspillet mellem mennesker og teknik.

Læs mere
01
Datastyret flow er vores kerne/DNA

Datastyret flow er logistik og proces, der styres ud fra viden og erfaringer. Vi fokuserer altid på at optimere flowet i en byggeproces, og det gør vi ud fra en kombination af kvantitative og kvalitative data. De data hjælper os også med at bygge med trivsel.

Læs mere
4 typer projekter som FM Bygningsdrift er eksperter indenfor

Vi har siden starten i 2003 været en del af mange store og mange komplekse projekter. Arbejdsopgaverne og ansvaret på de enkelte projekter har varieret, men det har resulteret i, at vi har opnået stor erfaring og specialviden indenfor 4 overordnede typer af projekter: Komplekse Projekter, Bydele, Sygehuse og Butikscentre.

Læs mere

3 overordnede ydelser som FM Bygningsdrift tilbyder bygherrer

Vi er selskabet, der mestrer de store projekter og de komplekse projekter. Det gør vi, fordi vi er nørdede på den gode måde og lette at samarbejde med. Uanset projektets art spiller vi vores samarbejdspartnere gode. Vi har fokus på at udnytte indsamlede data samt viden og erfaringer fra byggeri og mennesker til kontinuerligt at forbedre vores arbejdsmåde og vores projekter på. Det er vigtigt for os for at kunne understøtte vores kunder i at færdiggøre byggeprojekterne til tiden, indenfor de økonomiske rammer og i den kvalitet, som de ønsker. Det, vi tilbyder jer, er at hjælpe med byggerådgivning, hjælpe med byggeproces og hjælpe med at bygge med trivsel.

 

Læs mere

2 ting som FM Bygningsdrift fokuserer på: samspillet mellem mennesker og teknik

For at kunne anvende og udnytte teknik optimalt kræver det, at vi ved, hvilke tekniske løsninger, der findes, og hvordan teknikken påvirker mennesker og deres trivsel under et byggeprojekt, men også efterfølgende når de færdige bygninger skal bruges. Derfor har vi fokus på samspillet mellem mennesker og teknik.

Læs mere

1 ting som er FM Bygningsdrifts kerne/dna: datastyret flow

Datastyret flow er logistik og proces, der styres ud fra viden og erfaringer. I FM Bygningsdrift har vi altid fokus på at optimere flowet i en byggeproces. Det gør vi ud fra en kombination af kvantitative og kvalitative data. De data hjælper os også med at bygge med trivsel.

Læs mere

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838