Karriere

Vi søger altid nye talentfulde medarbejdere, der har ambitioner

For FM Bygningsdrift er de menneskelige egenskaber fuldt ud lige så vigtige som de faglige kompetencer. Derfor søger vi efter nye medarbejdere, som både kan bidrage fagligt og erfaringsmæssigt, men i lige så høj grad ved at være en holdspiller og god kollega og ven. Kan du se dig selv i FM Bygningsdrift? – hvis ja, så læs mere nedenfor.
Åbne stillinger

Selv om vi ikke aktivt søger efter nye medarbejdere lige nu, så send os gerne en uopfordret ansøgning, hvis du kunne være interesseret i at arbejde i FM Bygningsdrift.

Vi gennemlæser løbende indkomne ansøgninger og tager dem altid i betragtning. Alle kan forvente at få et svar.

Sjælen i FM Bygningsdrift

For FM Bygningsdrift er de menneskelige egenskaber fuldt ud lige så vigtige som de faglige kompetencer. Det er de, fordi det er samspillet mellem mennesker, der skaber sjælen i FM Bygningsdrift. FM medarbejdere spænder vidt aldersmæssigt og erfaringsmæssigt, og så kan vi faktisk godt lide lidt skæve personligheder. Ingen medarbejder skal kunne puttes ned i en kasse.

Vi er individer med hver vores ”bagage”, men vi søger alle samspillet med andre. I FM Bygningsdrift tror vi ikke på, at vi skaber noget alene. Kun gennem teamwork når vi vores mål.

Det er også gennem samspillet mellem medarbejderne internt i FM Bygningsdrift samt gennem samspillet mellem dem og vores kunder, samarbejdspartnere og eksterne interessenter, at projekterne realiseres.

Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere evner at samarbejde på tværs af organisationen – og en stor del af det er at kommunikere klart og tydeligt og have en dialogorienteret tilgang.

Vores måde at arbejde på

Vi har i FM Bygningsdrift fokus på samspillet mellem mennesker og teknik. Mennesker er en ressource, men også brugerne af de projekter, vi arbejder med. Derfor er mennesker for os at se den vigtigste part, for teknik er intet uden mennesket.

I FM Bygningsdrift har vi en datastyret tilgang til teknik. Med det mener vi, at det er vigtigt at undersøge, hvilken indvirkning og betydning teknik har på og for mennesker og deres trivsel.

De data og den viden bruger vi til at sørge for, at teknikken bruges rigtigt, hvorved den også udnyttes optimalt. Vi ønsker nemlig at bruge den rette teknik på rette tidspunkt og er ikke tilhængere af digitalisering for digitaliseringens skyld.

Fokus på trivsel under et byggeprojekt

Vores tilgang til mennesker og teknik beror i høj grad også på, at vi af erfaring ved, at mange af de projekter, vi er og har været en del af, sætter et markant aftryk i deres nærområder. Derved påvirker de også mange mennesker under selve byggefasen og efterfølgende i driften. I FM Bygningsdrift tror vi fuldt og fast på, at det skal være muligt for mennesker at trives under et byggeprojekt. Det gælder dem, der er en del af projektet, bor deri eller er nabo dertil samt dem, der har virksomhed eller butik, arbejder i eller på anden vis bruger nærområdet. Derfor har vi fokus på helheden hele vejen igennem et projekt.

Så kan du se dig selv i FM Bygningsdrift så vælg det opslåede job, der passer bedst sammen med dine kompetencer og send os din ansøgning.

Vi modtager også meget gerne uopfordrede ansøgninger. De vil blive gennemlæst løbende og taget i betragtning. Alle kan forvente at få et svar.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Har du spørgsmål, eller vil du sende os en ansøgning så benyt følgende kontaktoplysninger:

Markedsdirektør Ole Stensbjerg
Tlf.: +45 4029 6838
E-mail: os@fmbygningsdrift.dk

Medarbejder vendte tilbage

Vi er i FM Bygningsdrift stolte over, at medarbejdere, der forlader os for at prøve sig af i andre omgivelser, vender tilbage til os efter kort tid. Således har Bygge- og Projektleder Lars Mathiesen i sommeren 2021 fejret 15 års jubilæum i FM Bygningsdrift, efter at han kortvarigt søgte nye udfordringer tilbage i 2006.

Lars er ligesom alle andre medarbejdere i FM Bygningsdrift specialist i at skabe værdi for vores kunder, og vi er glade for og stolte af, at han fortsat er en del af holdet.