Personalefest i Kolding med historisk vingesus
Dato: 08, august 2023

En uforglemmelig aften i Kolding

En aften i juni indtog hele FM Bygningsdrift Kolding. Selvom vi arbejder spredt ud over hele landet og ikke alle sammen ser hinanden til daglig, prioriterer vi at mødes fysisk nogle gange om året. Det giver os mulighed for at have det sjovt, samtidig med at vi lærer hinanden bedre at kende, og skaber en følelse af samhørighed og kollegaskab.

 

Vores seneste personalefest fandt sted i smukke Kolding i juni. Dagen var arrangeret af FM Bygningsdrifts personaleforening, der altid sørger for at arrangere forskellige events og fester for personalet. 

 

Lærerig rundvisning og godt selskab

Som en del af dagens program var der arrangeret rundvisning på Koldinghus. Det kan måske lyde lidt tørt for uindviede, men det viste sig at være en virkelig lærerig og spændende oplevelse. Med historier om gamle konger og porcelæn til samme pris som et helt palæ, endte det med at være enormt underholdende. 

Folkedans og grin på Koldinghus

Rundvisningen sluttede med en lille smagsprøve på folkedans fra gamle dage, og den udfordring tog de fleste op - dog ikke uden grin og en snert af akavethed. Det er sådan noget der virkelig får bragt os sammen og giver os nogle gode oplevelser at tale om senere hen. En unik oplevelse vi på det kraftigste vil anbefale. 

Kulinariske fornøjelser og stærkere bånd

Anden halvdel af personalefesten fandt sted på en lækker lokal restaurant. Som det altid er ved FM Bygningsdrifts fester, er maden og drikkevarerne en stor del af arrangementet. Den kulinariske oplevelse må gerne være mindeværdig, og mængden af drikkevarer skal helst være jævnt flydende.  

Det var en aften med plads til grin, seriøse samtaler og virkelig god mad og vin. 

Prioritering af fysisk samvær og kollegaskab

Når vi går så meget op i at holde personalefester flere gange om året, er det fordi vi kan se, hvor godt det er for sammenholdet. 

Det at få lov til at mødes i en anden kontekst og tale om andre ting end ‘bare’ arbejde, gør en kæmpe forskel for medarbejdernes trivsel og følelse af at høre til. 

Det styrker vores sammenhold og samarbejdet glider meget lettere, når man kender hinanden bedre. 

For de nye medarbejdere i virksomheden var det en god mulighed for at møde og lære deres kolleger bedre at kende. 

Hos FM Bygningsdrift prioriterer vi det fysiske samvær og styrkelsen af vores fællesskab. Vi arbejder altid hårdt og dedikeret, men det er vigtigt at huske også at give plads til, at vi kan være hele mennesker og have det sjovt sammen.

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838