FM Bygningsdrift - Nu officiel partner i NCSC og klar til at styrke byggeprocesser og bæredygtighed
Dato: 02, august 2023

Endelig er det sket! Efter mere end 20 års erfaring med byggeprocesser og logistik til komplekse projekter, herunder shoppingcentre, har FM Bygningsdrift besluttet at tage det næste skridt. Vi er stolte over at kunne meddele, at vi nu er officielle partnere i NCSC (Nordic Commercial Spaces & Communities) i både Sverige og Danmark. Det har været en rejse, der har taget tid, men nu er vi endelig klar til at deltage aktivt i dette fællesskab.

 

Vores erfaring og det rigtige sted

Siden vores tiltrædelse i NCSC har vi deltaget i flere arrangementer, og det har allerede været en fantastisk oplevelse. Det har kun bekræftet os i, at vi er kommet til det helt rigtige sted. Det er en unik mulighed for at bidrage med vores store ekspertise og samtidig møde nye mennesker og samarbejdspartnere inden for branchen. Vi kan virkelig nørde byggeri, byggelogistik og bæredygtighed i dybden, og det er en fornøjelse.

 

Vores passion for bæredygtighed og byggeprocesser

Vi ser frem til at arbejde med endnu flere byggerier, hvor hensynet til mennesker og miljø er i fokus. Vi vil bidrage til at løse dokumentationskravene for certificeringer som DGNB og BREEAM med vores omfattende ekspertise. Hos FM Bygningsdrift bygger vi med trivsel, fordi det er vigtigt for os, at alle involverede parter trives i byggeprocessen - kunder, personale, håndværkere, beboere og ledelsen. Vi har en solid forståelse af hele byggeprocessen og styrer den med stor præcision og nøjagtighed fra start til slut.

 

En spændende fremtid

Vi vil gerne rette en stor tak til Kajsa Hernell for at hjælpe os godt i gang som medlemmer af NCSC og for at have fået os ind i dette erhvervsfællesskab. Vi ser frem til det videre forløb sammen og er begejstrede for de muligheder, der venter os.

 

Besøg os og deltag i samtalen

Vi inviterer alle interesserede til at besøge os og deltage i en samtale om byggeprocesser, bæredygtighed og trivsel. Lad os tage en kop kaffe sammen og dele vores viden og erfaring. Hvis du ønsker at kontakte os, er du velkommen til at skrive til Ole Stensbjerg på os@fmbygningsdrift.dk eller ringe på +45 4029 6838.

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838