NCSC netværksmøde
Dato: 21, november 2023

For et par uger siden deltog vi i et spændende og lærerigt netværksarrangement med NCSC. Vi har været med et par gange før, men denne gang var det i København, og så var det jo ekstra nærliggende. 

 

Det var to dage med oplæg, debatter, netværk og ny viden. Vi var på rundvisning og restaurant, på bar og på byggepladser. Og vi var endda så heldige at få lov at holde oplæg begge dage om noget af det vi er allerbedst til, nemlig hvordan man aktiverer byggepladsen helt fra starten af.

 

Oplæg om Fælledby

På første dag holdt vi oplæg om Fælledby og hvordan der her arbejdes med at aktivere masterplanen mens der bygges, samtidig med at der er fokus på bæredygtighed, trivsel og mennesker. Der var mange forskellige oplæg og samtaler i løbet af dagen, og hen ad aftenen var der endda tid og rum til at lære hinanden at kende. At mødes i baren og tale om byggeri og bæredygtighed, det kan man da kun blive i godt humør af. 

 

Rundvisning i Carlsberg Byen

På andendagen havde vi arrangeret en rundvisning i Carlsberg Byen. Det er et helt særligt projekt med rigtig mange interessenter og ting, der skal gå op i en højere enhed. Derfor er det et meget spændende sted at besøge, særligt for denne gruppe mennesker. 

 

I forbindelse med rundvisningen blev der afholdt et langt og spændende oplæg om udfordringer i byggeriet i netop denne nye bydel og hvordan samarbejde, logistik og planlægning havde været med til at løse det så godt. 

 

Pointen er, at har man en masterplan, så ved man også, hvor projektet skal ende. Og når man ved det, kan man planlægge hvordan vejen derhen skal se ud. 

 

Er det let? Ikke nødvendigvis, og det kræver absolut en fremsynet og modig bygherre, før det kan lykkes. Derfor vil vi også gerne sige tak til Fælledby og Carlsberg Byen for deres mod og deres gåpåmod.

 

Uden folk som dem ville byggebranchen ikke udvikle sig. 

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838