Mød vores nye medarbejder Bjarne Holmboe Kirkeby
Dato: 23, maj 2022

FM Bygningsdrift har pr. 1. april 2022 ansat Bjarne Holmboe Kirkeby som Bygge- og Projektleder på 2 byggeprojekter af etageboliger (Solviften og Emiliehaven), som den svenske ejendomsudvikler K-Fastigheter opfører i henholdsvis Greve og Vallensbæk.

 

Bjarne blev uddannet som murer i 2009 og færdiggjorde efterfølgende bygningskonstruktøruddannelsen i 2014. Siden da har han arbejdet som henholdsvis byggeleder, projektleder og projektchef på en lang række bygge-, udvidelses- og renoveringsprojekter i Storkøbenhavn. Han har hurtigt vist os, hvad han står for – nemlig høj kvalitet i alt, hvad han foretager sig, en analytisk og struktureret tilgang samt en evne til at holde hovedet koldt i hektiske situationer, så han træffer logiske og hensigtsmæssige beslutninger til gavn for projektet og alle dem, der er en del af det. Man er ikke i tvivl om, at han har styr på tingene og til fulde påtager sig det ansvar, som han er blevet tildelt.

 

Som person er Bjarne åben og nysgerrig på andre mennesker og deres tilgang og synspunkter, og det er en kæmpe styrke uanset hvilken situation eller hvilket miljø, man befinder sig i. Dertil har han et muntert sind og et evigt smil på læben, så man som kollega eller samarbejdspartner føler sig rigtig godt tilpas i hans selskab.

 

FM Bygningsdrift bød Bjarne Holmboe Kirkeby velkommen i starten af april, og han har allerede vist sig at være et stærkt nyt aktiv for firmaet. Vi er derfor meget glade for, at han er med på holdet og på vores videre udviklingsrejse.

 

Vil du vide mere om Bjarne Holmboe Kirkeby og FM Bygningsdrift i øvrigt, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Ole Stensbjerg på tlf.: +45 4029 6838 eller mail: os@fmbygningsdrift.dk  

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838