Byggeledelse med fokus på logistik og fremdrift
Dato: 17, februar 2020

FM Bygningsdrift har været fungerende byggeleder på de to nye arkitekttegnede rastepladser Kalbygaard Skov Nord og Kalbygaard Skov Syd.

Rastepladserne, som ligger imellem Silkeborg og Aarhus, har været et spændende projekt, hvor vi har været ansvarlig for byggeledelsen. Det har indebåret en bred kontaktflade med såvel entreprenører, bygherrer og rådgivere på projektets 400 m² og et samlet mandskab på 70 personer.

”Arne fra FM Bygningsdrift har været tilknyttet driften på de to tankstationer, og en stor respekt til ham og hans arbejde under hele projektet. Han har skabt en stor værdi for os alle undervejs igennem hans væremåde og evne til at projektstyre, idet han har formået at behovsafdække, lytte og samtidig drive mandskabet på projektet i den retning, de har brug for.

FM Bygningsdrifts tilgang til at koordinere logistikken på de to tankstationer har givet en helt unik måde at få tingene til at skride frem. Vi har alle sat stor pris på samarbejdet,” udtaler Morten Uttrup, Head of Engineering, Q8 Danmark A/S.

I dag er Silkeborgmotorvejen indehaver af to særlige tankstationer, som egner sig til alle aldre, store som små. Dette afspejles ved det ekstraordinære legeareal, der ligger på taget af tankstationerne, som indbyder til fysisk aktivitet og leg. Med de to nye tankstationer og rastepladser har trafikanterne, der benytter Silkeborgmotorvejen i dag, mulighed for at tanke deres biler, handle ind til turen eller tage en pause.

Hos FM Bygningsdrift er vores opgave at projektstyre, så alle bliver set og hørt i deres arbejdsopgaver. Det er vores ansvar, at alt forløber hensigtsmæssigt med fokus på projektets fremdrift.

Der har været forskellige rådgivningsvirksomheder, bygherrer og entreprenører inde over projektet. Heriblandt en tak for et godt samarbejde til Nordisk Bygherrerådgivning og Snøhetta.

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838