Per Clemmensen: Ekspert inden for salg, forretningsudvikling og datadrevet strategi
Dato: 05, juli 2023

Det er med stor glæde, at vi præsenterer Per Clemmensen, vores nye salgsdirektør i FM Bygningsdrift. Per kommer med en imponerende baggrund inden for salg og forretningsudvikling, og vi er begejstrede for at have ham med på holdet. Han vil spille en vigtig rolle i udviklingen af vores salgsstrategi og bidrage til at styrke vores position som frontløbere inden for datastyret byggerådgivning.

 

Pers ekspertise og erfaring

Per har mange års erfaring som salgsdirektør hos Securitas og som strategisk udviklingsdirektør i Europa Divisionen, hvor han arbejdede med retail- og shoppingcenter-sektoren i 28 lande. Vi er dybt imponerede over hans omfattende viden og ekspertise. Han forstår virkelig vores kunder og markedet, hvilket gør ham til den perfekte kandidat til at hjælpe os med at udvikle vores salgsstrategi.

 

Frontløber for datastyret byggerådgivning

Per vil spille en afgørende rolle i dialogen med kommende kunder. Hans opgave bliver at identificere de rigtige tilgange og strategier, der passer bedst til deres behov. Han vil hjælpe os med at skabe bedre og mere målbare produkter, så vi kan forblive frontløbere inden for datastyret byggerådgivning.

 

Motivation og vision

Per siger selv: 

“Jeg blev fanget af produktet hos FM Bygningsdrift. Det har et kæmpe udviklingspotentiale, både lokalt og internationalt. Der er mulighed for virkelig at fordybe sig i et enkelt projekt, men også for at udvikle overordnede strategier og planer, der skal bruges internationalt. Jeg synes virkelig, det er spændende at skulle være med til at tage virksomheden til det næste niveau.”

 

Når Per ikke arbejder

Udover hans passion for salg, forretningsudvikling og datadrevne strategier, har Per en alsidig fritid. Han er motorcykelentusiast og er altid klar på en diskussion om, hvorvidt landevejskørsel er federe end trackdays. Han har også en stor forkærlighed for at rejse og er autodidakt håndværker. Han har endda renoveret hele sit eget hus, hvilket han med glæde deler historier om.

 

Vi er utroligt begejstrede for at have Per Clemmensen som en del af FM Bygningsdrift og ser frem til at udvikle os sammen.

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838