Krystian - Den dedikerede trafikkoordinator, der gør en forskel i Carlsberg Byen
Dato: 18, juli 2023

I Carlsberg Byen er der en gruppe dedikerede mennesker, der arbejder i kulissen for at sikre en problemfri logistik. En af disse nøglepersoner er Krystian. Han er trafikkoordinator hos os i FM Bygningsdrift. Han har fået til opgave at håndtere og koordinere en del af trafikken i Carlsberg Byen, mens byggepladserne stadig er aktive. Hvad der måske kan virke som en simpel opgave med at dirigere trafikken, er i virkeligheden meget mere end det. Krystian går op i sit arbejde og gør en forskel hver eneste dag.

 

Krystians passion for hjælpsomhed 

Krystians tilgang til sit arbejde kan bedst beskrives som dedikeret og hjælpsom. Han er ikke bange for at træde til, hvor der er behov for det. For nylig sprang Krystian endda ind på passagersædet hos en fragtmand og guidede ham til den rigtige port, da han havde svært ved at finde vej. Krystian går den ekstra mil for at sikre, at leverancerne når frem til bryggeriet i tide. Han hjælper også med at opstille hegn eller afspærringer til dem, der udfører arbejde på byggepladsen, og han assisterer lastbilchauffører med at bakke, når de har udsynsproblemer.

 

En velkendt figur i Carlsberg Byen

Efter kun få uger på jobbet er Krystian allerede blevet en velkendt figur i Carlsberg Byen. Han har lært de fleste af byens beboere og virksomhedsejere at kende. Derfor kunne han nemt vejlede en leverandør, der var ankommet til en lukket virksomhed og guide dem til at placere varerne et særligt sted i kælderen indtil næste dag. Krystian gør en forskel for både byggepladsen og byens indbyggere. Han er blevet en del af hverdagen, og selv børnehaven hilser entusiastisk, når de møder ham på gaden.

 

Krystian - mere end en trafikkoordinator

Krystian er ikke kun en dygtig trafikkoordinator, men også en person med store interesser og ambitioner. Han er 34 år gammel og bor i Charlottenlund. Rejser er en af hans store passioner, og han bruger det meste af sin ferie på at udforske verden. 

Når han ikke er ude at rejse, nyder han at se motorsport.

Krystian har arbejdet i byggebranchen siden 2008 og har opbygget stor erfaring hos tidligere arbejdsgivere som Züblin og Metro Team. Hans ekspertise og erfaring gør ham til en uvurderlig ressource for både FM Bygningsdrift og Carlsberg Byens logistik.

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838