4 – 3 – 2 – 1 GO! Så er vi snart klar til at kaste os ud i det…
Dato: 30, september 2021

Mandag d. 4. oktober kl. 9:00 går FM Bygningsdrifts nye hjemmeside i luften, og vi er så småt ved at kridte skoene og fæstne sikkerhedslinerne. Og til orientering, så kom alle sikkert over på den anden side.

 

Vi er bare så spændte på at præsentere vores opdaterede og mere menneskelige tilgang til vores rådgivnings- og logistikvirksomhed – og det er kun noget af det, som du kan læse om på vores nye hjemmeside.

 

Vi har i FM Bygningsdrift specialiseret os i at arbejde med både store projekter og komplekse projekter. Fælles for stort set alle de projekter, vi er involveret i, er, at de sætter et stort aftryk i deres nærområder. Derfor påvirker de også mange mennesker under især udførelsen; det gælder i forhold til bygherren, projektteamet, entreprenører, håndværkere, leverandører til byggeprojektet, naboer til byggeriet, forretninger og øvrigt erhverv i nærområdet osv. Det har vi ikke kun i baghovedet – vi inddrager det også aktivt fra projektets start af og fører det igennem i alle byggeriets faser. Derved sikrer vi, at vi har fokus på helheden hele vejen igennem et projekt. Det er essentielt, fordi vi af erfaring ved, at glæde og trivsel simpelthen skaber en bedre produktion.

 

Så vi vil fremadrettet overordnet set hjælpe vores kunder med:

  • Byggerådgivning
  • Byggeproces
  • At bygge med trivsel

 

Men gå på opdagelse og find ud af, hvad vi ellers kan tilbyde vores kunder. Den nye hjemmeside bliver at finde på samme web-adresse som nu: www.fmbygningsdrift.dk.

 

Men vi vil godt give dig et lille sneak peek på, hvad der bl.a. vil møde dig mandag d. 4. oktober kl. 9:00, når du klikker på linket.

 

 

 

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838