20 års jubilæum: En rejse gennem projekter, historier og erfaring
Dato: 11, juli 2023

Hurra, hurra, hurraaaaa! I disse dage fejrer vi FM Bygningsdrifts fødselsdag, hvor virksomheden fylder 20 år! Det er en milepæl, der markerer afslutningen på de trange teenageår og begyndelsen på et nyt kapitel. I løbet af de sidste 20 år har vi i FM Bygningsdrift opbygget ekspertise inden for rådgivning, logistik og miljø, og vi ønsker at mindes vores rejse og de mange gode projekter, vi har haft fornøjelsen af at være en del af.

 

20 år med projekter og historier

Det er utroligt at se tilbage på de mere end 200 projekter, vi har været involveret i. Måske overrasker det dig ligeså meget som det overraskede os, at vi har haft så mange spændende opgaver. Vores rygsæk er blevet tung af erfaringer og minder, og det er på tide at dele nogle af disse historier med dig. Du kan selvfølgelig også orientere dig om nogle af projekterne i vores referencer.

 

Historier, der gør en forskel

En af vores favorithistorier handler om, hvordan én enkelt kasse Grøn Tuborg faktisk gjorde forskellen på Bruuns Galleri. Det er sjovt at se tilbage på, hvordan selv de mindste detaljer kan have stor betydning i et projekt. 

 

Og hvad med dengang en svensk forsker sagde til Ole Stensbjerg, en af vores stiftere, at han ikke kunne arbejde sammen med en person, der var så lavpraktisk? Ole ønskede blot at finde en løsning, der kunne reducere trafikpropper, i stedet for at igangsætte omfattende undersøgelser og analyser. Disse historier er en del af vores DNA og viser vores fokus på praktiske løsninger.

 

Et trip down memory lane

I den kommende tid vil vi dele flere af vores projekter og historier med dig. Det er en mulighed for at kigge på vores fortid og dét der har gjort os til dem, vi er i dag, reflektere over vores rejse og mindes de mennesker og øjeblikke, der har formet os som virksomhed. 

På LinkedIn deler vi også de gode historier, og du kan gå ind og følge med og være med til at kommentere og dele din egen historie også.

 

Erfaring og viden som fundament

FM Bygningsdrift er ikke en nystartet virksomhed, der bruger store ord og armbevægelser. Vi har en solid rygsæk fyldt med erfaring og viden, som danner grundlaget for alt det, vi kan i dag. Det er vigtigt for os at vise vores baggrund og ekspertise, som kommer til udtryk i vores arbejde.

 

Din historie med FM Bygningsdrift

Kan du huske, hvornår du først opdagede eller arbejdede sammen med FM Bygningsdrift? Vi vil meget gerne høre din historie. Find os på LinkedIn og fortæl din historie, eller send os en mail på: os@fmbygningsdrift.dk

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838