Sten Bjerre - En foregangsmand inden for bæredygtighed
Dato: 25, juli 2023

Lad os alle sammen byde entusiastisk velkommen til vores næsten nye medarbejder, Sten Bjerre. Vi siger "næsten" fordi han faktisk har været hos os siden årsskiftet, men "nye" fordi vi først nu er klar til at præsentere ham for verden. I løbet af de sidste 4 måneder har Sten arbejdet hårdt på at integrere en bæredygtighedsstrategi baseret på DS1140 i FM Bygningsdrifts ydelser.

 

Stens baggrund og erfaring

Sten kommer med en solid baggrund fra entreprenørbranchen og har tidligere været byggeleder hos Adserballe & Knudsen A/S. Her arbejdede han med bæredygtige materialer som CLT (Cross Laminated Timber), upcycling og fokuserede på ressourceeffektive byggepladser.

I 2022 blev Sten anerkendt for sit projekt om genanvendelse af affaldstræ i byggeriet og modtog prisen "Den Cirkulære Byggeplads" fra Molio og ConTech Labs. Dette projekt startede som en idé i en container på byggepladsen, men det endte med at påvirke hele Adserballe & Knudsens bæredygtighedsstrategi og ESG-indsats.

 

Stens rolle hos FM Bygningsdrift

Hos FM Bygningsdrift er en af Stens opgaver at arbejde med bæredygtighed i forhold til EU's taksonomier, ESG, BREEAM og DGNB. Han er ambitiøs både personligt og på virksomhedens vegne, og for ham handler bæredygtighed om at gøre det rentabelt. For Sten er det ikke nok med symbolik som sommerfugle og regnbuer - der skal konkrete tal på bordet, og det skal kunne måles og dokumenteres. Vi kalder det "hardcore grøn omstilling", og det drejer sig om at spare ressourcer og materialer, så vores kunder i sidste ende også sparer penge.

FM Bygningsdrifts grønne fremtid

Vi er fast besluttede på at skabe en grøn fremtid hos FM Bygningsdrift, og det gælder naturligvis også for Sten. Selvom han måske ikke har en lang erfaring inden for bæredygtighed, er han grøn helt ind i hjertet. Det er en enorm gevinst for os at have en så dygtig mand med på holdet, der udover at være en ekspert også er et godt menneske og en fantastisk kollega.

 

Stens motivation og tanker

Sten selv siger: "Det, der fik mig til at sige ja til at arbejde hos FM Bygningsdrift, er, at de er ordentlige mennesker. Hele deres vision handler om at skabe værdi - for mennesker, miljøet og bygherrerne. Det er ikke bare tomme ord. Sådan en virksomhed vil jeg gerne være en del af."

 

Stens personlige liv og passion

Når Sten ikke er på arbejde, er han en hengiven familiemand og en passioneret vinterbader. Følelsen af at mærke kroppen så intensivt, når det stikker og prikker over det hele, og lungerne skriger efter luft i 2 graders koldt vand en frostklar morgen i januar, er ren terapi for ham.

Vi er utroligt glade for at have Sten med på holdet. Vi ser frem til at skabe en grønnere fremtid sammen!

Book et møde med os
Book et møde
Hvad ønsker du møde omkring?
Drift eller FM Byggebooking Presse eller karriere Salg
Gitte Stensbjerg
Partner
Adm. Direktør
Direktion
Telefon
+45 2085 6858
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838
Ole Stensbjerg
Partner
Kommerciel Direktør
Direktion
Telefon
+45 4029 6838