FM Bygningsdrift får anerkendt erhvervspris ’Succesvirksomhed 2019’

Den danske erhvervspris er blevet stiftet af Spar Nord og BDO med det formål at hylde mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv. FM Bygningsdrift er i blandt de 1000 virksomheder på landsplan, som har fået denne pris uddelt:

Jeg er glad og stolt på vegne af os alle i FM over at modtage denne pris og det at få en anerkendelse af at være blandt de 200 bedste virksomheder i Region Midt. Dejligt også mindre virksomheder får en anerkendelse, så det ikke altid er de store virksomheder.” Udtaler Gitte Stensbjerg medstifter og Adm. Direktør hos FM Bygningsdrift.

Den danske erhvervspris hylder eliten af de mindre og mellemstore virksomheder, som har leveret et særligt bidrag til væksten og velstanden i lokalområdet. Prisen er blevet uddelt regionalt, hvor 200 virksomheder i hver region har fået en pris.

FM Bygningsdrift er stiftet tilbage i 2003 og med flere års vækst i Danmark etablerede de datterselskabet FM Management i Sverige. Virksomheden har opnået stor succes i byggebranchen, hvor de i dag varetager og rådgiver byggeprojekter rundt i hele Danmark og Sverige.

FM Bygningsdrift og FM Management er i fortsat udvikling og vækst, og glæder sig til fremtiden.

”Det skaber stolthed og lysten til at blive ved med at ofre mange timer på at dygtiggøre og udvikle forretningen. Vi vil helt sikkert i de kommende år have fokus på vores fortsatte vækst og udvikling” Udtaler Gitte Stensbjerg medstifter og Adm. Direktør hos FM Bygningsdrift.


Del indlæg