FM Bygningsdrift ApS forstærker ledelsen

Den 1. januar 2018 startede Søren Aaby i en nyoprettet stilling som Projektdirektør hos FM Bygningsdrift. Denne udvidelse af ledelsen kommer som en naturlig konsekvens af den succes FM Bygningsdrift har oplevet de seneste år, hvor der er kommet flere nye, komplekse og langvarige projekter i ordreportefølgen.

Søren, der er 48 år og bosiddende i Herning, kommer fra en stilling som Markedschef hos Midtconsult og vil fremover få ansvaret for FM Bygningsdrifts projekter i Danmark.

FM Bygningsdrift oplever en stor søgning på firmaets unikke løsninger på byggelogistik, der primært anvendes på store komplekse byggepladser. Det har derfor været en naturlig del af den strategiske proces, at styrke ledelsen på nuværende tidspunkt. Der vil således fremover være en 3 delt ledelse med Gitte Stensbjerg som Administrerende direktør og økonomiansvarlig. Ole Stensbjerg der er ansvarlig for marked og salg, samt nu Søren Aaby med ansvar for projekterne.

Forventningen er, at denne ansættelse vil tilføre ressourcer, således den positive udvikling, FM Bygningsdrift oplever, kan fastholdes og nye spændende projekter kan iværksættes.


Del indlæg